|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
murzynek333
|
: 30 paź 2009 12:40 |
|
|
pomaga, czy to tylko nasza podświadomość?
|
|
Na górę |
|
![](images/spacer.gif) |
Asystent |
Tytuł: Może tu jest to, czego szukasz:
Napisane: dziś |
Asystent forum
![](images/ranks/ranks_light7.gif)
11:30 am
|
Góra |
![](styles/subsilver2/imageset/pl/icon_user_profile.gif) |
|
penda
|
: 13 gru 2010 18:23 |
|
|
Ja również przyłączę się do tego pytania. Szukam w necie info na temat tego leku i każda opinia będzie cenna, dzięki!
|
|
Na górę |
|
![](images/spacer.gif) |
miroza
|
: 14 gru 2010 08:11 |
|
|
Osobiście nie stosowałam, ale znam osobę która przeszła kurację seroxatem i na pewno objawy depresji częściowo odpuściły. A mianowicie zmalał trochę lęk przed wychodzeniem z domu, a więc jak dla mnie i tak udało się osiągnąć spory sukces. Dzięki temu moja znajoma zaczęła kurację u psychologa i zmierza ku dobremu. Jakbyście szukali w łodzi tego seroxatu to ja go kupowałam dla mojej znajomej w aptece za grosze, bo wyczytałam gdzieś na innym forum, że tam mają ten lek w dobrej cenie.
|
|
Na górę |
|
![](images/spacer.gif) |
penda
|
: 18 gru 2010 15:13 |
|
|
Dzięki, czegoś takiego właśnie szukałam. Jeśli jest choć cień szansy, że ten lek może pomóc to warto będzie go zastosować. U mnie problem dotyczy brata, który miewa stany depresyjne i chcemy mu jakoś pomóc, zaprowadzić na konsultację do lekarza. Mam nadzieję, że po tym seroxacie będzie jakaś poprawa. A co do ceny to skorzystam z rady i zajrzę do tej apteki w manufakturze, mieszkam w łodzi, dosłownie kilka minut drogi od tego centrum handlowego.
|
|
Na górę |
|
![](images/spacer.gif) |
Gość
|
: 14 sty 2011 15:18 |
|
|
hej, seroxat jest bardzo dziwnym lekiem - raz działa, raz jest jescze gorzej, nie wiem z czego to może wynikać. Do tego dwa miesiące po odstawieniu większość wróciła i trzeba było zacząć od początku. Ktoś miał podobne przezycia?
|
|
Na górę |
|
![](images/spacer.gif) |
Tebfrios
|
: 21 paź 2016 10:28 |
|
|
No to raczej nie pomoże lepiej zastosować inne rózne takie pomysły
|